Rejtvénykiadványok Társasjátékok Könyvek DVD
15.000 Ft feletti vásárlás esetén a belföldi házhozszállítás ingyenes!

A kiválasztott szállítási módokhoz a rendszer megjeleníti a fizetési módozatokat

Az Ön által választott fizetési módból eredő többletköltséget cégünk üzletpolitikai megfontolásból nem hárítja át a fogyasztókra. Az egyes fizetési módok választása során az Ön szolgáltatója (pl hitelkártya, paypal egyéb, általunk nem befolyásolható költségeket) levonhat Öntől.

1. Banki előre utalás
Amennyiben átutalással kívánja megrendelését kifizetni, úgy azt a csomag feladását megelőzően kell bankszámlaszámunkra előre átutalnia. A megrendelését követően a visszaigazoló levelünkben minden szükséges információt elküldünk a banki átutaláshoz. A díjbekérőnket külön e-mailben küldjük a rendelésnél megadott e-mail címre. A rendelés végösszege a szállítási díjat már tartalmazza.
Csomagját a teljes vételi összeg számlánkon történő jóváírását követően adjuk postára, a jóváírást követő munkanapon.

2. Utánvételes fizetés
Utánvétes fizetésre csak 3.000,- Ft feletti vásárlás esetén van lehetősége.
A csomag teljes ellenértékét a kiszállító alkalmazottnak kell megfizetnie készpénzben. A vételár később nem teljesíthető. A csomag szállítója nem jogosult Önnek átadni a csomagot, amennyiben Ön a teljes ellenértéket a csomag átadásával egyidejűleg hiánytalanul nem fizeti meg.

3. Csekkes fizetés
Csekkes díjfizetésre csak 3.000,- Ft feletti vásárlás esetén van lehetősége.
A megrendelését követően visszaigazoló levelünk után postázzuk Önnek a díjbekérőnket és a csekket. Csomagját a teljes vételi összeg számlánkon történő jóváírását követően adjuk postára, a jóváírást követő munkanapon.

4. PayPal
Webáruházunkban PayPal fiókján keresztül is fizethet. Ebben az esetben nincs szükség arra, hogy megadja a kártyaadatait, a fizetéshez csak be kell lépnie az előzőleg már létrehozott PayPal fiókjába. A PayPalról bővebben a www.paypal.com oldalon tájékozódhat.

5. Készpénz (ingyenes)
Készpénzes díjfizetésre csak személyes átvétel esetén van lehetősége.

6. Online bankkártyás fizetés (kalkulált súlyfüggő szállítási díj + a bank által az Ön szerződésében részletezett esetleges tranzakciós költség)
A bankkártyás fizetés révén Ön kényelmesen és biztonságosan vásárolhat áruházunkban. A kiválasztott áruk megrendelése után Önt az OTP Bank weblapjára irányítjuk, ahol a Bank által használt, jelenleg legbiztonságosabbnak ítélt, titkosítással lebonyolított tranzakción keresztül fizethet bankkártyájával. Vásárlóinknak csak annyi a dolga, hogy a fizetési mód kiválasztásánál "Online bankkártyás fizetés" feliratra kattintsanak, majd a OTP Bank fizetési szerverén a kártya számát, lejárati dátumát és háromjegyű biztonsági kódját megadják. Az OTP Bank a VISA, VISA Electron, MasterCard, Maestro típusú kártyákat fogadja el.
A kizárólag elektronikus használatra kibocsátott bankkártyákat csak abban az esetben fogadhatjuk el, amennyiben annak használatát a kártyát kibocsátó bank engedélyezi! Kérjük, érdeklődjön bankjánál, hogy az Ön kártyája felhasználható-e interneten keresztül lebonyolítandó vásárláshoz.
Minden tranzakcióról (a sikertelenekről is) a vásárláskor megadott e-mail címre visszaigazolást küldünk!

SIMPLEPAY Adattovábbítási nyilatkozat

Tudomásul veszem, hogy a CSOSCH KFT, 8000 Székesfehérvár, Sarló utca 23/A. 10/3. adatkezelő által a www.kedvencwebaruhaz.hu felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adataim átadásra kerülnek az OTP Mobil Kft. (1093 Budapest, Közraktár u. 30-32.), mint adatfeldolgozó részére. Az adatkezelő által továbbított adatok köre az alábbi: vásárló neve és címe, szállítási név és cím, szállítási díj, vásárlás értéke.

Az adatfeldolgozó által végzett adatfeldolgozási tevékenység jellege és célja a SimplePay Adatkezelési tájékoztatóban, az alábbi linken tekinthető meg: http://simplepay.hu/vasarlo-aff

 

 

Jelen díjkalkuláció utolsó frissítésének ideje: 2022.04.01. 12:47 perc

Weboldalainkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére. További információ