Nálunk minden termék raktáron van! Legkésőbb azonnal postázzuk!

 Fizetési lehetőségek

A szállítási mód kiválasztása után meg kell adnia a kiválasztott fizetési módot. Az alábbi fizetési módok közül választhat:

1. Banki előre utalás (ingyenes)
Amennyiben átutalással kívánja megrendelését kifizetni, úgy azt a csomag feladását megelőzően kell bankszámlaszámunkra előre átutalnia. A megrendelését követően a visszaigazoló levelünkben minden szükséges információt elküldünk a banki átutaláshoz. A díjbekérőnket külön e-mailben küldjük a rendelésnél megadott e-mail címre. A rendelés végösszege a szállítási díjat már tartalmazza.
Csomagját a teljes vételi összeg számlánkon történő jóváírását követően adjuk postára, a jóváírást követő munkanapon.

2. Utánvételes fizetés (700,- Ft)
A csomag teljes ellenértékét a kiszállító alkalmazottnak kell megfizetnie készpénzben. A vételár később nem teljesíthető. A csomag szállítója nem jogosult Önnek átadni a csomagot, amennyiben Ön a teljes ellenértéket a csomag átadásával egyidejűleg hiánytalanul nem fizeti meg.

3. Csekkes fizetés (450,- Ft)
Csekkes díjfizetésre csak 2.000,- Ft feletti vásárlás esetén van lehetősége.
A megrendelését követően visszaigazoló levelünk után postázzuk Önnek a díjbekérőnket és a csekket. Csomagját a teljes vételi összeg számlánkon történő jóváírását követően adjuk postára, a jóváírást követő munkanapon.

4. PayPal (ingyenes)
Webáruházunkban a PayPal fiókodon keresztül is fizethetsz. Ebben az esetben nincs szükség arra, hogy megadd a kártyaadataidat, a fizetéshez csak be kell lépned az előzőleg már létrehozott PayPal fiókodba. A PayPalról bővebben a www.paypal.com oldalon tájékozódhatsz.

5. Készpénz (ingyenes)
Készpénzes díjfizetésre csak személyes átvétel esetén van lehetősége.

6. Online bankkártyás fizetés
A bankkártyás fizetés révén Ön kényelmesen és biztonságosan vásárolhat áruházunkban. A kiválasztott áruk megrendelése után Önt az OTP Bank weblapjára irányítjuk, ahol a Bank által használt, jelenleg legbiztonságosabbnak ítélt, titkosítással lebonyolított tranzakción keresztül fizethet bankkártyájával. Vásárlóinknak csak annyi a dolga, hogy a fizetési mód kiválasztásánál "Online bankkártyás fizetés" feliratra kattintsanak, majd a OTP Bank fizetési szerverén a kártya számát, lejárati dátumát és háromjegyű biztonsági kódját megadják. Az OTP Bank a VISA, VISA Electron, MasterCard, Maestro típusú kártyákat fogadja el.
A kizárólag elektronikus használatra kibocsátott bankkártyákat csak abban az esetben fogadhatjuk el, amennyiben annak használatát a kártyát kibocsátó bank engedélyezi! Kérjük, érdeklődjön bankjánál, hogy az Ön kártyája felhasználható-e interneten keresztül lebonyolítandó vásárláshoz.
Minden tranzakcióról (a sikertelenekről is) a vásárláskor megadott e-mail címre visszaigazolást küldünk!

 

 

Weboldalainkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére. További információ