Rejtvénykiadványok Társasjátékok Könyvek DVD
Ajándékozzon előfizetést a szállítási cím megadásával!


Mammut Festés számok után (kezdő), Háziállatok a kertben

E-mail


Fogyasztói ár: 3190 Ft
Mammut - festés számok után sorozatból
A szett tartalma:
- 1 db számozott alaplap (a számok színeket jelölnek, így könnyebb lesz a festés), mérete: ca 40 cm x 30 cm
- 1 db ecset
- 10 db festék, számozott tégelyekben

Ajánlott: 8 éves kortól

Az akrilfestékek hasonlítanak az olajfestékhez, vízben oldhatók és egymással összekeverhetők, de csak addig, amíg a festék nedves. Ha a festék megszáradt, akkor vízálló lesz. A festéket feltétlenül védeni kell a kiszáradástól, mert utána már nem használható! Tehát a használat után zárjuk gondosan le a festékedényeket, és soha ne hagyjuk a festéket az ecseten vagy a palettán megszáradni.
Előkészület:
A festéshez sima munkafelületre, tiszta vízre és palettára van szükség. A vizet gyakran cseréljük ki. A festékedényeket a kinyitás előtt hagyjuk kb. 10 percig egyenesen állni, hogy a festék valamelyest leülepedhessen. A festék szükség szerint egy csepp víz hozzáadásával hígítható és gyufával elkeverhető.
Kezdet:
Az azonos számú felületrészeket a megfelelő festékkel fessük ki. A legnagyobb felületrésszel és mindig felülről lefelé kezdjük a festést. Elkenődés elkerülése érdekében tiszta papírdarabot tegyünk a kezünk és a kép közé. Az ecseten csak annyi festék legyen, mint amennyi a megfelelő felületrész lefestéséhez szükséges. A csak egy festékkel folytatott festés után a maradék festéket a palettán azonnal használjuk fel kikeverésre. A festékek keverése:
Vannak felületrészek, amelyeken két szám látható, pl. 4/10 vagy 5/8. Ez azt jelenti, hogy körülbelül azonos mennyiségű festéket kell keverni mindkét színből. Az ecsetet mossuk ki mindig mielőtt egy másik festéket hordanánk fel. Ne használjunk túl sok festéket a keveréshez, mert a festék nem lesz elegendő a kép befejezéséhez!


Weboldalainkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére. További információ