Rejtvénykiadványok Társasjátékok Könyvek DVD

Minden 10.000 Ft feletti vásárlás esetén karácsonyi CD-t,
20.000 Ft feletti vásárlás esetén + férfi pólót adunk AJÁNDÉKBA!!

Nálunk minden termék raktáron van!


Kártya - Szériaautók

E-mail


Fogyasztói ár: 590 Ft
Kategóriák
Játékok , Autóskártyák
Ajánlott korosztály: 4-12 éves korig
Ajánlott: fiúknak és lányoknak
Alapanyag: papír

A kártyalapokon a legjelentősebb autómárkák szériában (sorozatban) gyártott típusait mutatjuk be, a világ minden tájáról.
Ez a kártyacsomag 32 lapból áll, 8 csoportot különítettünk el. Minden csoporthoz 4 autó tartozik, ezek alkotnak egy kvartettet. A játékot 2-4 játékos játszhatja. Keverjük össze a kártyákat és osszuk ki sorban egyesével addig, míg mindegyik elfogy. Az osztótól balra ülő játékos kezd: egy lapot kér valakitől a játékosok közül, azt, amire neki éppen szüksége van egy kvartett létrehozásához: pl. „Nálad van a 3A Audi A5?", ha a megkérdezettnél nincs ilyen kártya, akkor az kérhet egy másik lapot. Ha mégis a tulajdonában van a 3A Audi A5 feliratú kártya, akkor felteheti az ehhez tartozó fő kérdést (ez minden kártyán a színes sávban található). Ha a játékos helyesen válaszol a feltett kérdésre, akkor át kell adnia a kívánt kártyát. Más esetben a kártya a kérdező tulajdonában marad. Hogy ne váljon unalmassá, természetesen a kérdéseket tetszés szerint bővíthetjük. A kártyákon levő számtalan információ ehhez határtalan lehetőséget nyújt. Ha kigyűlt a négy azonos jelű lap, azonnal terítsük ki. Az nyer, akinek a végén a legtöbb kvartettje van.


Weboldalainkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére. További információ