Ajándékozzon előfizetést a szállítási cím megadásával!


Nigel Forest - Vissza a XX. századba

E-mail


Fogyasztói ár: 1600 Ft

ISBN
9639066060
Méret
A5 ( 140 x 200 mm ) 228 oldal
Kiadó
Anno Kiadó
Gyártó: Anno Kiadó
Részlet a könyvből:
"Azon a reggelen mit sem sejtve mentem be a városba. A nap olyannak ígérkezett, mint a többi, nem volt benne semmi rendkívüli - hittem indulás előtt.
A külvárosból felemelkedtem kis repülőmmel, átszáguldottam a szinte még alvó házak fölött. A látvány változatos, ezért minden reggel örömmel figyelem.
A házamtól a központig vezető úton a legkülönfélébb lakások magasodnak, illetve mélyülnek a földbe. Láthatok az elmúlt századokat idéző régimódiakat és szupermoderneket is.
Az egyik középkori várkastélyt utánoz, persze kicsinyítve, a másik a huszonkettedik századi nagy architekturális forradalom valamikor híres házait.
Akad ott a tizenkilencedikből, a huszadikból is - ezek szívemnek nagyon kedvesek - de tovább repülve látni a huszonnyolcadikból vagy a harmincadikból való házat is.
Ezeket a régebbi korok lakója - ha valami csoda folytán eljöhetne ide, megnézhetné - semmiképpen sem nevezné már "háznak". Valóságos lakógépek, így is hívják őket."
ISBN 9639066060
A5 ( 140 x 200 mm ) 228 oldal


Weboldalainkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére. További információ